Έκλεισε η συμφωνία για τη μαρίνα Λάρνακας!

Έκλεισε η συμφωνία για τη μαρίνα Λάρνακας!

Έκλεισε η συμφωνία για τη μαρίνα Λάρνακας!

Ολοκληρώθηκε η συμφωνία με τον επενδυτή για ενιαία ανάπτυξη – λιμανιού – μαρίνας της Λάρνακας, αξίας ενός δισεκατομμυρίου ευρώ, ανακοίνωσε σήμερα στο Δημοτικό Μέγαρο Λάρνακας ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Εργων Γιάννης Καρούσος.

Σε δηλώσεις στη Λάρνακα, πριν την έναρξη διαδοχικών συναντήσεων με τον Δήμαρχο της πόλης και τους Δημάρχους της επαρχίας, ο κ. Καρούσος χαρακτήρισε «ιστορική» τη σημερινή μέρα για τη πόλη και επαρχία Λάρνακας αλλά και για ολόκληρη την Κύπρο, αφού «οι διαπραγματεύσεις για την ενιαία ανάπτυξη λιμανιού – μαρίνας Λάρνακας έχει λήξει χθες βράδυ με επιτυχία. Η ανάπτυξη αυτή προχωρά έχουμε συμφωνήσει με τον επενδυτή, πρόκειται για μια επένδυση του ενός δισεκατομμυρίου με πολλαπλά οφέλη και για τη Λάρνακα αλλά και για την οικονομία του τόπου».

Πρόσθεσε ότι «μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα υπογραφεί το συμβόλαιο και στη συνέχεια θα ξεκινήσει η υλοποίηση του. Πρόκειται για ανάπτυξη που θα συμπεριλαμβάνει τη μαρίνα, το εμπορικό λιμάνι, οικιστική, τουριστική και εμπορική ανάπτυξη με πολλαπλά οφέλη γιατί με ένα δισεκατομμύριο ευρώ επένδυση μπορεί κάποιος να αντιληφθεί τα οφέλη που θα υπάρχουν».

admin